donderdag 6 maart 2014

LENTE

Overal al bloesem te zien, de lente is dit jaar toch echt wat vroeger dan normaal. Dus fotografeerde ik bloesem gisteren. Hoewel ik zelf dol op rood ben, de twee onderste hebben toch echt mijn voorkeur. Graag jullie mening, welke bewerking vind jij het leukst, naar welke gaat jouw voorkeur uit?


En als je wil weten waar de achtergrond kleur vandaan komt, het zijn wat grotere verfstalen :-)

10 opmerkingen:

 1. Ik vind die rode wel heel stoer!
  Maar de tweede is echt het allermooist pp

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de middelste het mooist! Die rode vind ik wat minder mooi, die onderste is ook wel mooi maar iets 'ouderwetser' ofzo? Bij die middelste voel (ik tenminste) echt gewoon de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De middelste heeft de juiste kleur 'lenteblauw', de andere blauwe heeft meer een 'late-zomer-kleur', de rode vind ik ook heel mooi, alleen de knop aan het achterste takje is zo wazig, en hij 'voelt' niet lente-achtig. Rood en bloesem voelt ook een beetje raar, bloesem associeer ik meer met zachtere kleuren.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die middelste! Die komt zo lekker fris en helder over. Wel vind ik het woordje Lente lastiger lezen als Bloesem. Mooi bewerkt hoor! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Slim om verfstalen al achtergrond te nemen. De middelste geeft me het meest 'n lentegevoel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's Rianne! Blauw is mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De middelste vind ik echt het allermooist! Knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eén vind ik Warhol-achtig, twee is vintage en rustig, drie is modern en ook een beetje spannend. Mijn voorkeur gaat naar drie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Via fotowinterjacht op jouw site gekomen. Ook ik ben gek op rood maar de bloesem komt beter tot zijn recht bij de blauwtinten. Vind zelf de middelste het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen