OVER MIJZELF

Rianne van der Waals (1967), dat ben ik, moeder, vrouw, vriendin, fotograaf, creatieveling en nog veel meer..... Hoe kan het ook, het leven heeft zoveel te bieden, heerlijk om zoveel te kunnen zijn!

In mijn kinderjaren kon ik uren achter mijn bureau zitten om heerlijk te knutselen, bijvoorbeeld hele vellen papier voorzien van patronen, inkleuren en als inpakpapier gebruiken, ik was er druk mee :-)
Als tiener maakte ik het liefst alles zelf, ik maakte kleding, deed aan analoge fotografie, zeefdrukken, edelsmeden, hield van (figuur)zagen, timmeren en volgde de opleiding Mode en Kleding waar ik me vooral op de presentatie richtte. Eind jaren 80 werkte ik bij de Zweedse meubelzaak in Duiven op de decoratie afdeling.

Begin jaren 90 veranderde ik van koers, ik werd vertegenwoordigster bij een bedrijf dat basisschool-artikelen verkocht, ging vervolgens in de advertentie acquisitie en toen in 1995 onze dochter geboren werd, ging ik part-time bij een grote Nederlandse bank werken, 14 jaar lang! Ik volgde ook nog de opleiding tot gewichtsconsulent, deed ook daar kort wat mee maar het bleef kriebelen.....

IK WIL IETS MAKEN, IETS MOOIS!!!

Het lijkt wel een soort van levensbehoefte of de rode draad in mijn leven, het maakt me blij!

Enkele jaren geleden herontdekte ik de fotografie als creatieve uiting, dit keer de digitale fotografie. Natuurlijk maakte ook ik digitaal veel foto's van ons gezin de jaren er voor, maar nu is het met een NIKON spiegelreflexcamera en uiteraard niet op de automatische stand. Fotografie is nu zoveel meer voor mij geworden, hoe gaat iets of iemand op de foto, wat doet het licht, de kleur, de achter en voorgrond, de compositie, om het vervolgens op de computer te bewerken tot een mooi beeld, het hoort er allemaal bij!

Sinds kort heb ik ook een website, Rianne van der Waals - fotograaf en creatieveling. Ik fotografeer baby's, kinderen, tieners maar ook volwassenen en opdrachten voor bedrijven, zo ontzettend leuk om te doen! Meer weten, Kijk dan op RiannevanderWaals.nl of neem gewoon even contact met me op; info@riannevanderwaals.nl

Maar ook voor andere vragen of fotografie opdrachten kan je altijd contact met me opnemen, wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen :-)


Rianne van der Waals
Fotografie - Nijmegen
info@riannevanderwaals.nl
06-45113231
kvk 58883789

Je kan me nu ook volgen op FACEBOOK

1 opmerking: